agenda2030natverk

Agenda 2030-nätverk

Välkommen att förändra världen tillsammans!

För att lyckas med omställningen till ett hållbart samhälle behöver vi vara många och därför välkomnar vi alla som på olika sätt engagerar sig i arbetet för att uppnå de 17 målen för hållbar utveckling.

Som medlem i Agenda 2030-nätverket får du ta del av aktiviteter, rapporter och projekt arrangerade av Nationella samordnaren för Agenda 2030 och medaktörer. 

Ambitionen är att nätverket ska erbjuda en mötesplats för att dela kunskap och ge varandra inspiration och draghjälp i arbetet framåt för hållbar utveckling.

Vill du vara med i vårt nätverk?

Fyll i nedan för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev och nätverket.

* indicates required

Genom att gå med i vårt nätverk ger du Nationell samordnare för Agenda 2030 tillåtelse att spara dina uppgifter. Uppgifterna kommer endast att användas för att kontakta dig med nyheter, inbjudningar och eventuella undersökningar vi gör. De sparas bara så länge du är medlem i nätverket.

Du kan när som helst avbryta medlemskapet genom att mejla oss på kn.agenda2030samordnaren@regeringskansliet.se. För mer information om vår integritetspolicy:Klicka här

Vi använder Mailchimp som plattform. Genom att klicka på skicka anmälan nedan, godkänner du att din information överförs till Mailchimp för hantering.Läs mer om Mailchimps hantering av personuppgifter här.